preloader
nlfren

Bienvenue, Welkom, Welcome Au Cœur des Collines!

gîte – vakantiehuis
guesthouse – dom wakacyjny
in het betoverende Ellezelles

Lees meer

Wie zijn wij?

Au Coeur des Collines, na 15 jaar een begrip in en rond Ellezelles. Ons domein werd in de afgelopen jaren uitgebouwd tot 6 mooie, gezellige en praktische vakantieverblijven, intussen wel bekend bij toerist en zakenman ! Van twee tot zes personen, al dan niet combineerbaar, maar steeds huiselijk en warm, rustig gelegen maar makkelijk bereikbaar. Kortom : the Center, the Place to Be… 🙂 !!

Ontdek onze gîtes

Waarom komt u bij ons?

Als sportieve toerist zal u in ons gevarieerde Heuvelland zeker uw gading vinden: fietsers, lopers en wandelaars kunnen hun hartje ophalen op de uitgestippelde wandelwegen en knooppuntroutes!

Als fervent wielerfanaat zit u bij ons op de brug tussen het Heuvelland en de Vlaamse Ardennen. De Koppenberg, Taaienberg, de Oude Kwaremont, Patersberg, blinkende kasseien.. U weet wel: de Ronde van Vlaanderen helemaal op een boogscheut van onze gîtes.

Culturele liefhebbers vinden hun gading in o.a. Ronse met de nieuwe Basiliek Sint Hermes, de Crypte, de Art-deco wandelingen. Lessen heeft zijn onvolprezen Hôpital de la Rose en verder zijn er natuurlijk Doornik, Ath, Gent, Brugge : allemaal prima voor een gevulde daguitstap ! En de kinderen, tja, daar moet u natuurlijk mee naar Parc Pairi Daiza, uitgeroepen tot beste zoo van Europa !

Maar ook als zakenman en arbeider zit u hier niet ver van autostrades en grote steden terwijl u ’s avonds toch kunt bekomen in een gezellig huisje en een rustige, groene omgeving.

De gastronomische levensgenieter kan een wandeling maken naar “le Chateau du Mylord”, maar ook Ronse met “Maison D” en Etikhove met “Paul de Pierre” zijn allemaal trekpleisters.

Ook voor de minder aangename momenten in het leven kan u bij ons aankloppen: hebt u nood aan een iets langere ‘bezinningsperiode’, zit u in een scheiding of hebt u verbouwings- of woonperikelen? Kom even praten, we vinden voor u dé tussenoplossing op maat !

Onze Gîtes

Onze verblijven kunnen 2 tot 6 personen herbergen. Alle gîtes zijn uitgerust met WIFI (natuurlijk :)) en TNT televisie, overal is een privé parking en iedereen heeft rechtstreeks of onrechtstreeks toegang tot tuin of terras ! Al naargelang de gîte hebt u 1, 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers en toiletten. U krijgt eveneens de beschikking over een volledig uitgeruste keuken.

La Noisette 2

La Chouette 4

La Charmette 4-5

La Gloriette 4

La Coquette 6

La Doucette 6