Ligging

In het midden tussen het centrum van Ellezelles en de bekende molen Le Cat Sauvage hebt u een heel klein straatje. Wie te snel rijdt, is er zo voorbij. Toch moet u hier zijn: het gehucht Camp et Haie, in de achtertuin van het befaamde restaurant Le Château du Mylord.

 
    

  

 

Midden in het betoverende, groene Heuvelland, dààr moet u zijn !! Tenminste,...
...als u wat rust op prijs stelt,
    ...als u houdt van een groene omgeving,
        ...als u een huiselijk en mooi interieur kunt waarderen
en vooral,...
            ...als u een plaats zoekt waar u Thuis kunt zijn !!

Onze vakantiewoningen liggen middenin het Natuurpark van het Heuvelland. Het aanbod aan groene, heuvelachtige landschappen, aan ongerepte natuur en prachtige panorama’s is eenvoudig een streling voor het oog.

Het Heuvelland heeft bovendien enorme inspanningen gedaan om voor u een waaier aan uitgestippelde en bewegwijzerde wandelingen in kaart te brengen. Ook u kan onze streek te voet, te paard of met de mountainbike komen verkennen. Laat u charmeren door ons natuurlijk en patrimoniaal erfgoed en kom enkele dagen onthaasten in het hartje van ons geliefde Heuvelland !!

In dit zelfde hartje, vindt u onze verschillende vakantiewoningen die deel uitmaken van een bescheiden paardenfokkerij. Wie dus bereden of aangespannen tochten wil maken, kan zijn paarden makkelijk bij ons stallen.

Maar, U hoeft echter niet persé sportief te zijn om bij ons enkele dagen te komen ontspannen !!! Jong en oud vinden het hier gewoon zalig : rustige en mooie omgeving, een gezellige, warme gîtes, af en toe een praatje kunnen slaan, of gewoon gezellig naar de TV kijken. Een leuk restaurantje in de buurt is meegenomen, maar de dag hoeft niet altijd “goedgevuld en aktief” te zijn om “gezellig en geslaagd” te zijn !!

Even gewoon NIKS moeten doen…. Wat een LUXE !!

Mensen die interesse hebben om verschillende malen per jaar enige weken te komen, of die voor enkele aaneensluitende maanden willen komen, krijgen vanzelfsprekend een ander tarief !!