Ligging

In het midden tussen het centrum van Ellezelles en de bekende molen Le Cat Sauvage hebt u een heel klein straatje. Wie te snel rijdt, is er zo voorbij. Toch moet u hier zijn: het gehucht Camp et Haie, in de achtertuin van het befaamde restaurant Le Château du Mylord.

 
    

  

 

Gîte "La Noisette" (2-3p)…

… Heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, een keuken met eethoek, een salon, een apart toilet en een badkamer met douche en lavabo.

Gîte "La Chouette" (4-5p)…

… Heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden. Er is eveneens een volledig ingerichte keuken, een eet- en zitkamer, een badkamer met bad, lavabo en apart toilet.

Gîte "La Gloriette" (3p)…

… Heeft 2 slaapkamers, ééntje met een tweepersoonsbed en ééntje met een éénpersoonsbed. Er is een volledig ingerichte keuken met eethoek, een zitruimte, een apart toilet, en een badkamer met douche en lavabo.

 

Gîte "La Charmette" (4-6p)…

… Heeft 2 slaapkamers, ééntje met een tweepersoonsbed en ééntje met twee éénpersoonsbedden. De gîte heeft een volledig ingerichte keuken, een eetplaats en salon, een badkamer met bad, douche, lavabo en toilet. Er is ook een tweede, apart toilet voorzien.

Alle gîtes …

… hebben een gerieflijke en volledig ingerichte keuken: vaatwasmachine, koelkast, minidiepvriezer, koffiemachine, oven, microgolfoven, kookplaat en afzuigkap.

Alle vakantiehuizen hebben natuurlijk een televisie met internationale satelliet en gratis internet (WiFi). Er is een wasplaats beschikbaar, een ruime parking en een leuke tuin met tuinmeubelen en barbecue.

.

 

speeltuin_thumb.jpg